Beställ här - Ottenbykalendern 2019!

Beställ här och nu!
Här kan du stödja fågelstationens verksamhet genom att beställa en väggkalender för 2019. Alla intäkter går till vårt arbete med miljöövervakning, flyttfågelstudier, fågelinventeringar m.m. Detta är också ett fint sätt att stödja ungdomars utveckling av sitt naturintresse!

Kalendern är i uppfällt läge i A3 format med mittspiral. Den innehåller namnsdagar, helger, månfaser m.m., och har också en linjerad yta för anteckningar. Varje månadsuppslag innehåller vackra bilder på årstidstypiska eller roliga fåglar vid Ottenby eller på den härliga naturen runt Ölands södra udde. Några av bilderna känns säkert igen av er som följer oss på Facebook.
Betalning
Priset för kalendern är 300 kr (inklusive frakt inom Sverige), men du är varmt välkommen att skänka ett högre belopp om du önskar! Betalning sker på förhand till plusgiro 1994 99-5 eller till Swishnummer 123 114 71 31 (ange antalet kalendrar du önskar samt din e-postadress). Kalendern levereras i december, någon vecka innan jul, förutsatt att betalning sker senast måndag 3 december. Det går bra att beställa/betala även efter detta datum, men vi kan då inte lova att den anländer innan jul.

Bor du utomlands? För utlänska adresser tillkommer 50 kr i fraktavgift (totalt 350 kr/kalender). Vidare säger Posten att också utländska leveranser ska vara framme innan jul, men vi vet att enstaka försändelser blev något sena i fjol.
Du beställer kalendern genom att skicka in dina uppgifter i detta formulär:
 
   Fält märkta med asterisk (*) är obligatoriska
  *Antal önskade kalendrar:
OBS: Klicka bara en gång! Det kan sedan ta upp till 20 sekunder för formuläret att sparas.

När du skickar formuläret kommer ett mail att gå till den e-postadress du angivit ovan. Kontrollera mailet så att beställningen ser korrekt ut! Om något behöver ändras så kan du meddela det till info@ottenby.se.